Kad Majkl Džekson reguliše saobraćaj

09 Feb 2016
313 pregleda

Njegovo ime je Ranđit Sing i on svoj posao saobraćajnog policajca na prometnoj raskrsnici u komercijalnom centru Indora u indijskoj državi Madja Pradeš obavlja sa puno ljubavi i posvećenosti. Sugrađani ga obožavaju, a on tvrdi da svoj moonwalk na raskrsnici izvodi kao deo strategije policijske efikasnosti.

Kad Majkl Džekson reguliše saobraćaj

„Umesto da se okrenem i vratim nazad, ja koristim moonwalk korake da zabavim učesnike u saobraćaju. Na taj način ih navodim da poštuju pravila.”

Da je veliki fan Majkla Džeksona, besmrtne pop ikone koja je proslavila ovaj korak u plesu, nije potrebno naglašavati. Pored karakterističnog koraka unazad, Ranđit je usavršio posebnu plesnu koreografiju koju svakodnevno izvodi na prometnoj saobraćajnici dok istovremeno obavlja svoj posao. Izvesno je da i sam doprinosi prometu, jer mnogi biraju baš ovu rutu da bi ga videli i sebi ulepšali dan. Njegov performans je najbolji lek za nervozu i haos, koji su neizbežni na indijskim gradskim ulicama. Ima ogroman broj pratilaca na Fejsbuku i redovno gostuje u televizijskim emisijama. Na ulicama Indora je već 6 godina i čini se da je kombinujući ljubav prema plesu i svoj posao pronašao sjajan način da se odbrani od stresa usred haotičnog okruženja.

„Čovek treba da ostavi svoj pečat u svemu što radi. Ja to činim dok uređujem saobraćaj na putu”, rekao je jednostavno policajac Sing.

Pored brojnih obožavalaca među sugrađanima, Ranđit Sing uživa i veliko poštovanje kolega. Mnogi mladi policajci su izjavili da su još tokom školovanja dolazili da vide neobičnog Ranđita, a neki od njih priznaju da sada pokušavaju da kopiraju njegov stil na raskrsnicama na kojima rade.

Ranđit Sing je dobitnik 42 nagrade i 10 priznanja koja su mu dodelile lokalna samouprava i mnoge privatne organizacije. Svi se slažu da su njegova energija i stil jedinstveni i neponovljivi.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru