Šnicle u praziluku

18 Jul 2012
Autor Mirjana
860 pregleda
Šnicle u prazilukuZdravo i sočno jelo, idealno za letnje dane.Potrebno:2 velika struka praziluka1kg šnicli (juneće, svinjske, pileći file)1 kašika sušenog origana1 kašika seckanog peršunaso, biber, ulje

Namazati sa malo ulja vatrostalnu posudu, iseći praziluk na kolutove i poređati da se pokrije dno. Preko toga staviti šnicle, začiniti ih i prekriti ostatkom praziluka. Treba da budu potpuno pokrivene. Staviti foliju preko, i peći na 200C tridesetak minuta. Skinuti foliju i zapeći još dvadesetak minuta.Po originalnom receptu možete, kad skinete foliju, preliti sa umućenom kiselom pavlakom i zapeći.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Kategorije

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru