Sjajan recept da uštedite dosta kalorija, a ne lišite sebe ukusa pohovanog mesa. Umesto standardnog procesa pohovanja, brašno- jaja- prezle- vrelo ulje, pokušajte sledeće: Umutite samo belanca tako da zapene, ali ostanu tečna. Malo ih posolite.
Sjajan recept da uštedite dosta kalorija, a ne lišite sebe ukusa pohovanog mesa. Umesto standardnog procesa pohovanja, brašno- jaja- prezle- vrelo ulje, pokušajte sledeće: Umutite samo belanca tako da zapene, ali ostanu tečna. Malo ih posolite.
Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.
Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.
Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:
sandra, 24 Jul 2012
e ovo mi zvuci vrlo interesantno, da znas da cu probati
OdgovoriVoxxx, 24 Jul 2012
I ja ću bez pogovora da napravim slično :) mljac mljac
OdgovoriKalina, 24 Jul 2012
/me like ovaj recept, odlican je :)
OdgovoriSandra, 26 Jul 2012
Iprobala recept. Odusevljena sam. Piletina nije suha, fino je hrskava, i bez trun masnoce. Uz prilog sam skuhala krompir na kockice i prelila umakom od paradajza ( šalša )
Odgovori