Salate sa pilećim mesom se obično prave u kombinaciji sa skrobnim povrćem (krompir, grašak), jajima i začinima poput majoneza, senfa ili pavlake....Pročitaj više
Kokoške, i pernata živina uopšte, ne mogu se pohvaliti prirodnom lepotom, ali je ono što su izraelski naučnici uspeli od njih da naprave zgrozilo...Pročitaj više
Vrlo ukusno i niskokalorično jelo. Brojni začini u marinadi daju specifičan ukus mesu, i čine ga mekim i sočnim.Postupak:500 gr. piletine (fi...Pročitaj više
Ovo tradicionalno francusko jelo su zbog bogatog ukusa i jednostavne pripreme usvojile mnoge svetske kuhinje. Priprema se za samo 30 minuta.Postupak:I...Pročitaj više
Izuzetno zdravo i ukusno tradicionalno indijsko jelo sa puno začina koje se sprema nešto duže, iako je tehnika pripreme jednostavna. Osnovu jela...Pročitaj više
Sjajan recept da uštedite dosta kalorija, a ne lišite sebe ukusa pohovanog mesa. Umesto standardnog procesa pohovanja, brašno- jaja- prezle- vrelo...Pročitaj više
Potrebno: 1kg pilećeg filea, 100 gr. prezli, 200 gr. rendanog kačkavalja, peršun (svež ili sušen), 5 dcl jogurta, kari začin, so,...Pročitaj više
Potrebno je: 1 praziluk 1 kg pilećeg belog mesa manja glavica crvenog kupusa 200 gr pečenog neslanog kikirikija pirinač maslinovo ulje soja sos s...Pročitaj više
Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu: