Ko se nije sakrio...

12 Jan 2014
Autor Mirjana
331 pregleda

Nekada se letnja dečija druženja nisu mogla zamisliti bez kultne igre - žmurke. Sa prvim sumrakom, koji je bio idealno doba dana za ovu igru, sva deca ovog sveta su se skrivala i tražila po svojim komšilucima.

Ko se nije sakrio...

Danas, zbog ekspanzije online igara gde se deca iz svojih fotelja jure i traže po sajber bespućima i bezbednosnih rizika zbog kojih roditelji više vole da su im deca „na oku“ nego u polumraku ulica i parkova, žmurke su potisnute u zaborav.

Tako su današnja deca izgubila talenat za ovu čuvenu gerilsku avanturu na asfaltu. Sve nas koji smo umeli da "nestanemo" tako dobro da su nas tražili sve dok nam ne dosadi da se krijemo, ovi snimci će pošteno nasmejati.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru