Karta u moskovskom metrou može da se kupi za 30 čučnjeva

20 Nov 2013
357 pregleda

U cilju promovisanja Zimskih olimpijskih igara koje će se održati u februaru 2014. u Sočiju, Rusi su došli na ovu ideju sa namerom da podstaknu građane na više fizičke aktivnosti.

Karta u moskovskom metrou može da se kupi za 30 čučnjeva

Kartu za vožnju u moskovskom metrou možete da dobijete ako uradite 30 čučnjeva na tačno određenom mestu. Naime, automat ne prihvata novac kao sredstvo plaćanja, već reaguje samo na pošteno odrađene vežbe. Nema zabušavanja!

Sudeći po nasmejanim licima putnika, ovaj potez je naišao na opšte odobravanje i veliki odziv.

Bilo bi interesantno videti da i naš BusPlus pokrene sličnu akciju u cilju očuvanja zdravlja i poboljšanja fizičkih sposobnosti svojih putnika. Ostaje nam samo da se nadamo (ako do toga eventualno i dođe) da karta u tom slučaju neće koštati 500 zgibova ili 1000 sklekova.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru