Porodica Simpson u Lego izdanju

Autor FilmPorodicaHobi

Danska kompanija Lego najavljuje da će početkom februara plasirati na tržište Simpsons set koji sadrži rasklopivu kuću (sa garažom) i figurice Homera, Mardž, Lise, Barta i Megi Simpson, kao i njihovog komšije Neda Flandersa.

U prizemlju kuće se nalaze kuhinja i dnevna soba. Sve prostorije su opremljene do najsitnijih detalja. Kuhinja sadži šporet, sudoperu, radne elemente, trpezarijski sto sa stolicama i svo posuđe koje se može naći u svakom domaćinstvu, od čaša i tanjira, preko lonaca i tiganja do miksera.

U dnevnoj sobi se nalazi kauč, neizostavni TV pred kojim se porodica okuplja, telefon, tepih, klavir. Na spratu se nalaze spavaće sobe sa prepoznatljivim rekvizitima svakog člana porodice. 

Garaža u kojoj je parkiran porodični automobil je snabdevena radnim stolom i alatom, ali služi i kao ostava za usisivač i metle. Lego je mislio i na boravak Simpsonovih u dvorištu, tako da u paket ulaze i ležaljke, roštilj i kolica.

Kao drugi deo saradnje kompanije Lego i Fox televizije, na kojoj se emituje ova serija, najavljuje se specijal u kojoj su glavni likovi upravo od lego kockica.

 

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Jednostavnost je ultimativni oblik savršenstva.

Leonardo Da Vinci

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |