Potaži, guste čorbe od pasiranog povrća, sa dolaskom hladnijih dana postaju sve zastupljeniji na našim trpezama. Zdravi i jeftini, potaži se...Pročitaj više
Ovakva priprema ribe prilično odstupa od principa zdrave ishrane, ali je rezultat previše hrskav i ukusan da bismo odoleli. Možete koristiti filete...Pročitaj više
Priprema se jednostavno, za 20-tak minuta, ali morate sačekati nekoliko sati da se dobro ohladi. Pored breskve možete koristiti razno sezonsko voće...Pročitaj više
Poslastica još poznata kao - kolač ni od čega, zbog zanimljivih sastojaka koji se koriste. Za razliku od sličnih recepata, ovde vam neće trebati...Pročitaj više
Ovu poslasticu možemo da opišemo kao pecivo koje se, u zavisnosti od pripreme i sastojaka, po ukusu nalazi negde između hleba i kolača, a čije...Pročitaj više
Vladavinu kremastih poslastica je „preživeo” mali broj starinskih kolača. Jedan od onih kojima vreme nije moglo ništa je čuveni žuti kolač,...Pročitaj više
Zbog toga što mnogi ne vole prave zimske pihtije, činjenica je da predjelo poznato pod nazivom „letnje pihtije“ mnogi neće želeti da probaju,...Pročitaj više
Volite ukus gibanice, ali je ona nije najpraktičnija za služenje kada želite nešto što može da se jede „s nogu“, na koktel zabavama i...Pročitaj više
Ova popularna poslastica ima bezbroj varijacija, od njujorškog čizkejka koji se peče, do italijanskog sa svežim maskapone sirom i belgijskog sa...Pročitaj više
Lagana i ukusna torta sa plazma keksom, čokoladnim mlekom i čokoladom. Priprema se brzo i lako. Kora: 4 jajeta, 4 kašike šećera, 2 kašike...Pročitaj više
Potrebno: pakovanje kora za baklavu, 500 gr suvih šljiva bez koštice, kesica cimeta, 1 vanil-šećer, 300 gr mlevenih oraha, 1 margarin, ulje,...Pročitaj više
Popularna dečija božićna pesmica kaže “Božić, Božić bata, od vrata do vrata, darove nam deli svima sreću želi…”. Izvorno, mali Bog,...Pročitaj više
Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu: