Prvi robot bend - Compressorhead

08 Jan 2013
74 pregleda

Kako bi zvučao Phil Rudd da ima četiri ruke? Ili legendarni Angus Young da ima 78 prstiju? Prilično metalno, rekli bi, ako pogledate i poslušate grupu Compressorhead koju čine tri robota: bubnjar Stickboy, gitarista Fingers i basista Bones koji vrlo uspešno sviraju TNT od AC/DC, Ace of Spades od Motorhead, Becoming od Pantere.

Prvi robot bend - Compressorhead

Najnoviji video "Ace of Spades" ima više miliona pregleda za tri dana na Youtube, što govori u prilog tome da su ovi metalci oduševili svet. Sudeći prema komentarima, Compressorhead grupa bi mogla da postane pravi hit kada je reč o heavy metal muzici.

Pred njima su prvi nastupi na velikim pozornicama. Naime, sviraće kao predgrupa Red Hot Chili Peppersima i The Killersima, koji će u januaru nastupati uz druge brojne slavne bendove u pet australijskih gradova. Poreklom su iz Nemačke, tačnije iz Berlina, a njihov producent Ken West tvrdi da će uzdrmati učmali muzički svet.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru