Manevar malog prevaranta

16 Jun 2014
343 pregleda
Manevar malog prevaranta

“Carevo novo odelo” je dobilo čistu peticu! Kad mu je ponestalo inspiracije, učenik je odlučio da pisanje rada nastavi “belim rapidografom”. Učiteljici je ostalo samo da nagađa koje se sve mudrosti kriju iza nevidljivog mastila.

Da li zbog dobrog uvoda, ili duhovitosti koja je razoružala učiteljicu, ovog puta mu se posrećilo. Čak su i grube gramatičke greške ostale u senci dobre ideje. Evo šta piše:

“Boja koja me nosi nije određena i ovisi o mom raspoloženju. Boje koje me mogu uvijek oraspoložiti su plava i zelena. Odlazak u prirodu i mozak na pašu. To je najbolji odmor. Plava boja jedna od najdražih možda i najdraža – podsjeća me na more, nebo, tramvaj i Dinamo. Svaka boja ima nešto u sebi i utječe na nas (ovisno o raspoloženju). Boja koju nevolim je crna baš poput ovog 0,7 mm rapidografa odmah me podsjeti na strah, smrt (nešto loše).

Valjda zbog tog crnog (strašnog) rapidografa neznam što da pišem zato ću umjesto ovog crnog rapidografa pisati bijelim … Pa krenimo…”

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru