Gorila Šabani iz Japana, najnovija internet senzacija

20 Aug 2015
744 pregleda

Nikada ranije se nije desilo takvo globalno ludilo za jednim stanovnikom zoološkog vrta. A onda je u Higashiyama Zoo u Nagoji stigao Šabani, danas poznat kao Džordž Kluni životinjskog carstva i Gregori Pek među gorilama.

Gorila Šabani iz Japana, najnovija internet senzacija

Nedugo nakon što je 2007. godine doputovao iz Australije, Šabani je od svojih japanskih sugrađanki dobio nadimak ikimen (zgodan momak). Ono što prvo pada u oči je njegova nesporna lepota, sjajno crno krzno i mačo izraz lica koji ga čini veoma fotogeničnim. Šabanijeve fotografije su preplavile internet, a ispod njih su najčešći komentari dama koje su oduševljene njegovom lepotom, naročito prodornim pogledom i stavom.

Uz ovakvog lepotana, naravno, mora da ide i biografija koja je doprinela da izraste u globalnu senzaciju. Rođen je u Holandiji, ali se preselio u Australiju kao beba, i po rečima čuvara Zoološkog vrta rastao u „idiličnoj porodici uz veome stabilnog oca i majku”. U Japan je došao da bi usrećio dve zgodne stanovnice kaveza za gorile Ai i Nene, sa kojima je u skladnom braku dobio dva lepa potomka. Pred njihovim kavezom neprestano škljocaju aparati i zuje kamere, kojih je on potpuno svestan jer očigledno pozira, a snimci se odmah kače na društvene mreže na radost brojnih Šabanijevih fanova iz svih krajeva sveta.

Masovnu popularnost ovog osamnaestogodišnjaka čuvar vrta Higashiyama Zoo pripisuje i mentalitetu Japanki:

„Japanke su otkačene, kada imaju idola one potpuno polude za njim.”

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru