Da se zabavimo: zanimljive mozgalice vol. II

10 Dec 2015
Autor Voxxx
9527 pregleda

Da biste testirali svoju logiku, odgovorite na pet jednostavnih i pet malo težih pitanja. Evo prilike da testirate sebe i svoje prijatelje u zanimljivom kvizu „Mozgalica No 2“.

Da se zabavimo: zanimljive mozgalice vol. II

Ovo, naravno, nije naučni test logike niti se može smatrati relevantnim u proceni vaših sposobnosti, ali vam jednostavna pitanja garantuju dobru zabavu i vežbu za „male sive ćelije“. Rešenje ćete videti tek kada odgovorite. Ne brzajte, dobro razmislite, imate sve vreme ovog sveta da rešite probleme! Kviz je anoniman i individualni rezultati neće biti objavljeni.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

2 komentara

 
Iva, 22 Apr 2017

Igrala sam ovaj kviz,i stvarno je dobar!

Odgovori
 
Tanja, 02 Jan 2022

Zabavno

Odgovori

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru