Nije ono što mislite

Nije ono što mislite

Mladi japanski umetnik, Hikaru Cho, najpoznatiji je po svojim 3D body painting radovima, gde neverovatno realno različitim motivima oslikava ljudska tela. Sada je svet zadivio nečim sasvim drugačijim.

Cho, kojeg smatraju izuzetnim talentom, ima samo 21 godinu i pregršt novih ideja koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama. U svom najnovijem projektu, It’s not what it seems (Nije ono što izgleda), on akrilnim bojama oslikava razne vrste hrane i čini da ona izgleda sasvim drugačije nego u svom originalnom obliku.

Kratak život njegovih umetničkih radova uzrokovala je nestalna priroda materijala od kojih su napravljeni. Pored toga, njegova dela predstavljaju i malo svedočanstvo o vremenu u kojem živimo, gde je sve, pa i umetnost, nestalne i prolazne prirode. Već sutra, dolaze nove ideje koje će nemilosrdno baciti u zaborav sve ono što je danas fasciniralo svet.

izvor: Hikaru Cho

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Preporučujemo

Poslednji kvizovi

Poslednji postovi

Arhiva članaka

<
2017
>
<
Januar
>
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Poslednji komentari

Misao dana

Neke stvari mogu mnogo bolje da se osjete nego da se objasne. Ali to ljudi ne znaju, oni veruju rečima, to je problem. Treba više verovati svojim srcima nego rečima.

Miroslav Antić

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru