Karta u moskovskom metrou može da se kupi za 30 čučnjeva

Autor Život i stilSportSvetSvakodnevica

U cilju promovisanja Zimskih olimpijskih igara koje će se održati u februaru 2014. u Sočiju, Rusi su došli na ovu ideju sa namerom da podstaknu građane na više fizičke aktivnosti.

Kartu za vožnju u moskovskom metrou možete da dobijete ako uradite 30 čučnjeva na tačno određenom mestu. Naime, automat ne prihvata novac kao sredstvo plaćanja, već reaguje samo na pošteno odrađene vežbe. Nema zabušavanja!

Sudeći po nasmejanim licima putnika, ovaj potez je naišao na opšte odobravanje i veliki odziv.

Bilo bi interesantno videti da i naš BusPlus pokrene sličnu akciju u cilju očuvanja zdravlja i poboljšanja fizičkih sposobnosti svojih putnika. Ostaje nam samo da se nadamo (ako do toga eventualno i dođe) da karta u tom slučaju neće koštati 500 zgibova ili 1000 sklekova.

 

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Ima žena koje su verne i kad ne vole, a ima i onih koje su jednom čoveku neverne i kada su u njega istinski zaljubljene.

Jovan Dučić

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |