Discovery Channel - novo lice

Discovery Channel - novo lice

Discovery channel je za ovo leto pripremio novi vizuelni identitet. Osim što su promenili logo, smislili su i zanimljive reklame koje najavljuju predstojeći program.

Novi logo je i dalje baziran na njihovom prepoznatljivom globusu koji je sada isprepleten u veliko slovo „D, a od zanimljivih reklama, najburniju reakciju gledalaca je izazvala najava za seriju „Nedelja ajkula“ (Shark Week), koja se od 1998. tradicionalno emituje na njihovom programu tokom leta.

Mada je glavni akter, glumac Rob Lov, zagazio u šestu deceniju svog života, za ovu priliku je uspeo da zauzda dve ajkule, a potom da zajedno sa morskom sirenom uspešno surfuje okeanom okružen drugim ajkulama.

Prkoseći svojim godinama filmske svetske zvezde veoma vode računa o svom izgledu. Ulažući mnogo truda u svoju vitalnost zbog same prirode posla kojim se bave, ponekad se čini kao da je za njih vreme stalo.

Uprkos brojnim špekulacijama na društvenim mrežama, kondcija u kojoj se Rob nalazi i neverovatan izgled za njegove godine, su presudile da većina gledalaca ipak smatra da je Discovery Channel ovim potezom uradio pravu stvar.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Preporučujemo

Poslednji kvizovi

Poslednji postovi

Arhiva članaka

<
2017
>
<
Januar
>
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Poslednji komentari

Misao dana

Kao ljudskim bićima, naša veličina ne leži toliko u mogućnosti da promenimo svet - jer to je mit atomskog doba - već u mogućnosti da promenimo sebe.

Mahatma Gandi

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru