Discovery Channel - novo lice

Autor ScenaSvetNaš izbor

Discovery channel je za ovo leto pripremio novi vizuelni identitet. Osim što su promenili logo, smislili su i zanimljive reklame koje najavljuju predstojeći program. 

Novi logo je i dalje baziran na njihovom prepoznatljivom globusu koji je sada isprepleten u veliko slovo „D, a od zanimljivih reklama, najburniju reakciju gledalaca je izazvala najava za seriju „Nedelja ajkula“ (Shark Week), koja se od 1998. tradicionalno emituje na njihovom programu tokom leta.

Mada je glavni akter, glumac Rob Lov, zagazio u šestu deceniju svog života, za ovu priliku je uspeo da zauzda dve ajkule, a potom da zajedno sa morskom sirenom uspešno surfuje okeanom okružen drugim ajkulama.

Prkoseći svojim godinama filmske svetske zvezde veoma vode računa o svom izgledu. Ulažući mnogo truda u svoju vitalnost zbog same prirode posla kojim se bave, ponekad se čini kao da je za njih vreme stalo.

Uprkos brojnim špekulacijama na društvenim mrežama, kondcija u kojoj se Rob nalazi i neverovatan izgled za njegove godine, su presudile da većina gledalaca ipak smatra da je Discovery Channel ovim potezom uradio pravu stvar.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Ima ljudi bolesno sujetnih. Da ne bi povredili svoju sujetu, oni izbegavaju svako iskušenje. Pametni su, a kreću se samo među ograničenim ljudima. Sposobni su, a neće, ne smeju ništa da pokušaju, plaše se svakog poređenja. Jaki su, ali oprezno biraju protivnike. Oni ne ostavljaju tragove, već samo dobre utiske.

Duško Radović

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |