Christopher Walken kao ludi krojač

Autor KulturaLepota i modaUmetnost

Christopher Walken, dobitnik Oskara, snimio je set reklama sa oglasnom agencijom Copenhagen Ad & Co. i rediteljem Martinom Wernerom za dansku modnu kuću Jack & Jones.

Iako je dobro poznat po svom karakterističnom glasu, u ovim reklamnim spotovima nije izgovorio ni jednu jedinu reč.

Tema ove kampanje je "Made of Cool" a Christopher glumi uvrnutog krojača koji svoj posao obavlja na čudan, natprirodan način u ambijentu koji podseća na Anton Frust-ovu neo-gotičku viziju Gotham City-ja.

Samo pogledajte u prvom spotu pogled ovce prepun straha od striganja, koji jasno govori: "Holy crap, it's Christopher Walken!". Kao što rekosmo, Christopher nije izgovorio nijednu reč, jer je moguće da je greškom zašio i svoja usta. Ta tišina samo podiže napetost i stvara hipnotičku atmosferu.

Ovaj set reklama pokazuje da dobra reklama ne mora da bude opterećujuća, iritirajuća i bučna. Ove reklame vas prosto teraju da ih gledate više puta sa uživanjem.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Ako verujete da ćete uspeti, u pravu ste; ako verujete da nećete uspeti, i tad ste u pravu.

Konfučije

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |