Nastavak reklame "Pritisni da dodaš dramu"

26 Jan 2013
71 pregleda

Belgijska televizijska stanica TNT Benelux je prošle godine pod sloganom "Mi znamo šta je drama, a vi?" objavila reklamu koja je šokirala prolaznike malog belgijskog grada i oduševila ceo svet.

Nastavak reklame

Tada su postavili na sred trga dugme sa oznakom "Pritisni da dodaš dramu", čekali da se neko od radoznalih prolaznika "upeca", a zatim sve snimili. Ako neko kojim slučajem nije video prvi deo, šteta bi bila da propusti.

Sada su snimili nešto slično, isto tako dramatično, u cilju pokretanja nove ispostave u Holandiji. Evo kako je izgledalo "Dramatično iznenađenje jednog vrlo hladnog dana". Pojavio se čak i Elvis!

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru