Christopher Walken kao ludi krojač

27 Dec 2013
Autor Voxxx
271 pregleda

Christopher Walken, dobitnik Oskara, snimio je set reklama sa oglasnom agencijom Copenhagen Ad & Co. i rediteljem Martinom Wernerom za dansku modnu kuću Jack & Jones.

Iako je dobro poznat po svom karakterističnom glasu, u ovim reklamnim spotovima nije izgovorio ni jednu jedinu reč.

Christopher Walken kao ludi krojač

Tema ove kampanje je "Made of Cool" a Christopher glumi uvrnutog krojača koji svoj posao obavlja na čudan, natprirodan način u ambijentu koji podseća na Anton Frust-ovu neo-gotičku viziju Gotham City-ja.

Samo pogledajte u prvom spotu pogled ovce prepun straha od striganja, koji jasno govori: "Holy crap, it's Christopher Walken!". Kao što rekosmo, Christopher nije izgovorio nijednu reč, jer je moguće da je greškom zašio i svoja usta. Ta tišina samo podiže napetost i stvara hipnotičku atmosferu.

Ovaj set reklama pokazuje da dobra reklama ne mora da bude opterećujuća, iritirajuća i bučna. Ove reklame vas prosto teraju da ih gledate više puta sa uživanjem.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru