Prvi robot bend - Compressorhead

Autor AktuelnostiNauka i tehnologija

Kako bi zvučao Phil Rudd da ima četiri ruke? Ili legendarni Angus Young da ima 78 prstiju? Prilično metalno, rekli bi, ako pogledate i poslušate grupu Compressorhead koju čine tri robota: bubnjar Stickboy, gitarista Fingers i basista Bones koji vrlo uspešno sviraju TNT od AC/DC, Ace of Spades od Motorhead, Becoming od Pantere.

Najnoviji video "Ace of Spades" ima više miliona pregleda za tri dana na Youtube, što govori u prilog tome da su ovi metalci oduševili svet. Sudeći prema komentarima, Compressorhead grupa bi mogla da postane pravi hit kada je reč o heavy metal muzici.

Pred njima su prvi nastupi na velikim pozornicama. Naime, sviraće kao predgrupa Red Hot Chili Peppersima i The Killersima, koji će u januaru nastupati uz druge brojne slavne bendove u pet australijskih gradova. Poreklom su iz Nemačke, tačnije iz Berlina, a njihov producent Ken West tvrdi da će uzdrmati učmali muzički svet.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Ništa nije bilo zanimljivo, baš ništa. Ljudi su bili rezervisani i oprezni– svi isti.

Charles Bukowski

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |