Srbin u SAD uhapšen tokom proslave Božića

Autor AktuelnostiSvetSve ludosti svetaReligija i tradicija

Mada je uredno dobio dozvolu od policijskih zvaničnika da tokom proslave pravoslavnog Božića ispali par hitaca u vazduh, Srbin je uhapšen zbog panike komšija u Istočnom Pensborou.

Kada je tokom proslave pravoslavnog Božića pravoslavac ispalio ćorke u vazduh ispred svoje kuće, u policijskoj stanici su se usijali telefoni uplašenih komšija. Tek posle trećeg izlaska policije konačno je otkrivena osoba koja je bila razlog panike. Dok mu je narednih Stiv Koverdejl čitao optužbe, on se branio rečima: Srećan srpski Božić!

Nakon intenzivne policijske istrage, nisu pronađeni nikakvi dokazi u vezi ilegalniih radnji, a uhapšeni je imao dozvolu za slavljenički plotun s tim da to učini noću kako ne bi uneo paniku u obližnjoj školi i vrtiću, što je i učinio. Kako ta informacija nije preneta policajcima koji su bili na dužnosti, usledilo je hapšenje.   

Utrvđeno je da slavljenik ničim nije ugrozio bezbednost građana, pa protiv njega nije podignuta krivična prijava, a slavlje se nakon 22h nastavilo ali u njegovom domu.  

Na pitanje novinara da li je pucanje iz pištolja tradicionalan običaj tokom proslave rođenja Isusa Hrista, zbunjeni narednik Koverdejl nije znao odgovor.

Izvor: Pennlive.com

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Morate pronaći ono što volite. To je istina koja vredi i za rad isto kao i za ljubav. Vaš rad će ispuniti veći deo vašeg života i jedini način da istinski budete zadovoljni je da radite ono za šta verujete da je sjajan i značajan posao, a jedini način da obavljate sjajan i značajan posao je da volite to što radite. Ako to još niste našli nastavite da tražite, ne smirujte se.

Stiv Džobs

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |