Momačko veče u Beogradu

Autor AktuelnostiŽivot i stilSve ludosti sveta

Beograđanke su juče bile primetno zbunjene zabavom koju su svom drugu priredili momci iz Barselone. Kako je na poklon dobio kostim u obliku penisa, on je tako maskiran tražio devojke sa kojima će napraviti „selfi“ u sećanje na poslednje trenutke momačkog života.   

Činjenica da o lepoti Beograda mnogi ljudi širom sveta ne znaju mnogo, počinje ubzano da se menja. Svojim vrlinama, bogatom istorijom, dobrom atmosferom, ritmom i načinom života, poslednjih godina on sve više privlači strane turiste. Neki od njih dolaze zbog posla, neki zbog niskih cena i dobrog provoda, a neke privlači gostoljubivost koja je duboko usađena u našem mentalitetu.      

Sve ovo je razlog zbog koga se stranci sve češće odlučuju da neke važne trenutke svog života obeleže u Beogradu. Kao deo momačkog provoda, ovih dana u našem gradu boravi šesnaest Španaca. Juče su neobičnom šetnjom kroz strogi centar grada uveseljavali prolaznike.

Kostimirani momak je u pratnji svojih drugara zaustavljao devojke na potezu Knez Mihailova – Kalemegdan, i uz tekst: „Ne zameri mi što želim da se sa tobom slikam, ovo su poslednji dani jednog momka“, molio devojke za jedan selfi. Ne shvatajući šta ih je snašlo, neke devojke su zbunjeno pobegle, ali su mnoge od onih kojima je prišao sa osmehom izašle budućem mladoženji u susret. Fasciniran njihovom lepotom i srdačnošću, on je nakon ludo provedenog dana izjavio da baš nije siguran kada će se tačno oženiti.    

Foto: Stefan Stojanović

 

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Pogledajte, svako od nas nosi neku zakrpu. Svakome se primeti gde je šav – nekome na licu, nekome u očima, nekome u glasu! Svi smo mi krpljeni i sastavljani – iz mnogo delova. Mi više volimo život, nego život nas. U tome je stvar! E, a ako ga tako volimo, onda nije red da ga ogovaramo i da mu nalazimo mane. Jel tako?

Duško Radović

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |