Laura Dženkinson, devojka sa hiljadu lica

Autor HobiUmetnost

Mnogi umetnici koriste svoje lice kao platno za slikanje, ali dvadestpetogodišnja Laura Dženkinson (Laura Jenkinson), profesionalni šminker iz Londona, je oduševila svet svojim umetničkim delima.

Umetnica je centralni deo ilustracija locirala na usnama, a vešto je integrisala i svoje zube u prepoznatljive portrete junaka iz crtanih filmova ali i iz kompjuterskih igrica. Za svoja remek dela koristi scensku i običnu šminku.

Laurini selfiji su postali pravi hit na društvenim mrežama. 

Uživajte!

 

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Najgore je što čovjek, zbog jedne sitne greške, počne da ih niže, kao đerdan. Ništa toliko ne mrzi usamljenost kao pogreška.

Mehmed Meša Selimović

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |