Da li bi itko mogao odbiti ovakvu prosidbu?

Autor Sve ludosti sveta

Na svom životnom putu prolazimo kroz mnoge faze: od samog rođenja, prve riječi, koraka, igre, prijatelja, škole, izlazaka,  simpatija…pa i prvih ozbiljnijih ljubavi, vjenčanja, osnivanja obitelji . Uostalom, znate već i sami kako kronološki naš život izgleda.

U nekom trenutku nailazimo na svoju srodnu dušu, osobu koju zavolimo svim srcem i poželimo ljubav okruniti brakom. Sama procedura ide otprilike ovako: on potajno kupi zaručnički prsten i čeka najpogodniji trenutak da se baci na koljena i izgovori (preznojavajući se) ono famozno „hočeš li se udati za mene?“. Onda ona iznenađena (kobajagi) prekriva usta da zatomi krik, razrogačenih očiju, hiperventilira i jedva izgovara DA..DA..DA!!! Njemu pada kamen sa srca, rukavom briše znoj sa čela, ustaje i onda se grle, grle, što jače. I ljube se, i sretni su, i trče svima znanima i neznanima objelodaniti vijest.  Obitelj, prijatelji, poznanici – svi razdragani, čestitaju, smiju se, tapšu buduće mladence koji su u epicentru pozornosti. Divota.

Sve ovo je tek uvertira u pravo ludilo – organizaciju vjenčanja. Zamislite kolika je to količina stresa. Izabrati vjenčanicu, odijelo, salu, muziku, cvijeće, hranu i sve ono što se podrazumijeva da bi se jedna svadba mogla nazvati uspješnom.  Da li će sve proći u redu? GRČ! Neće valjda kum zaboraviti prstenje? GRČ! Hoće li doći do sukoba između posvađanih strana (pošto ih manje-više u većini obitelji ima)? GRČ! Niz takvih pitanja taj dan, koji bi trebao doista biti jedan od onih najposebnijih, pretvara ga u jedan ogroman grč.

Zašto sve mora biti stereotipno? Već kad ulažemo ogromne količine novca onda barem učinimo da to bude zaista događaj koji se pamti.

Kako to profesionalci rade pogledajte u priloženom video klipu. Malo tko bi ostao ravnodušan na količinu mašte i uloženog truda te mogao reći NE.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Komentari:

Ostavi novi komentar
mikolas, 17.08.2012.
Divna uvertira za život u bračnoj zajednici...Samo, znaš kakve su žene, ako im se mnogo dopadne, tražiće da im se to ponovi :)
Odgovori
Mina, 17.08.2012.
Glumac iz Portlanda, Isac Lamb, okupio je svojih 60 prijatelja, rodbinu i roditelje da mu pomognu u zamisli da na originalan način zaprosi svoju devojku Amy. Isaac je pozvao Amy da dođe do njegovih roditelja, a tamo ju je dočekao njegov brat koji ju je postavio da sedi u prtljažniku Honde sa slušalicama na ušima. Automobil se lagano kretao niz ulicu, a iza njega su se jedno za drugim pojavljivali njihovi prijatelji, plešući sjajnu koreografiju u ritmu muzike koju je Amy slušala. Najnežnija javna prosidba ikad! http://youtu.be/5_v7QrIW0zY
Odgovori
Nevena, 17.08.2012.
Naprosto ti dodje da se razvedes pa ponovo udas :)
Odgovori
Perica, 17.08.2012.
25 godina sam u braku ! Da sam je odmah ubio , bio bih vec 5 godina na slobodi !!
Odgovori
Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Najgore je kad ljudi ćute, kad se ne objasne, pa svaka sumnja ima pravo na život. I moja i tvoja.

Meša Selimović

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |