Knedle sa šljivama

25 Jul 2012
Autor Mirjana
1261 pregleda

Testo: 300 gr. krompir pirea, 1 žumance, malo ulja, malo soli i šećera, 1 vanil šećer i oko 200 gr. brašna.

Knedle sa šljivama

Šljive: Izvaditi košice i umesto njih staviti kašičicu mešavine cimeta i kristal šećera

Prezle: Propržiti prezle na malo ulja i maslaca i dodati istu količinu šećera.

Postupak: Napraviti testo za knedle (mekše, da se malo lepi), odvajati po kuglicu, rastanjiti prstima i staviti šljivu u sredinu. Knedle spuštati u ključalu vodu i kuvati oko 5 min. Gotove knedle uvaljati u mešavinu prezli i šećera.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

2 komentara

 
AFRODITA 10.02., 26 Jul 2012

Izgledaju mljac, obožavam ih

Odgovori
 
chante, 20 Jan 2020

Moji omiljeni...mmmm

Odgovori

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru