Važno je učestvovati....

Autor Svet

"Šta se dešava u selu - ostaje u selu" Ne, ne odnosi se niti na seoski turizam, niti na zemljoradničke zadruge... "Moto" se odnosi  na Olimpijsko selo. Ovo je bila izjava Summer Sanders, plivačice, osvajača dve medalje u Barseloni.

Svi olimpijci opisuju noći na Olimpijadama kao jako zabavne i burne. Hope Solo, američka fudbalerka, tvrdi da je seks nezaobilazan na Igrama. Njen opis takmičara iz Pekinga koji vode ljubav na otvorenom, izmedju zgrada... koji su prepušteni uživanju, nekako me više podseća na Sodomu i Gomoru nego na Olimpijsko selo. Tony Azevedo, vaterpolista, Igre poredi sa prvim danom odlaska na koledž, gde su svi uzbuđeni, nervozni i međusobno se upoznaju. Sobzirom da sportisti u Olimpijsko selo dolaze nekoliko dana ranije, kažu da "igre" već tada počinju. Nakon završenog sportskog dana, nekima je seks proslava trijumfa, a drugima pak, utešna nagrada. Uostalom, sve su to "fizičke aktivnosti", zar ne?

Koliko olimpijci upražnjavaju ovu drugu vrstu aktivnosti, govori podatak da je 2000.godine u Sidneju podeljeno 70.000 kondoma, što nije bilo dovoljno, pa je obezbeđeno još 20.000. U Vankuveru 2008. se brojka popela na 100.000 (14 po sportisti), da bi naknadno bilo dodato jos 8.500. Za Igre u Londonu, podeljeno je 150.000 kondoma....za sada... Nekako mi olimpijsko geslo "Citius, Altius, Fortius" (Brže, više, jače), dobija novo značenje. Trenutno je London preplavljen "Durexovim" plakatima sa porukom najbržem čoveku sveta - Usainu Boltu, koji promovišu novi kondom "Performa".

Usain – ne žele svi ljudi da budu najbrži na svetu

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Komentari:

Ostavi novi komentar
Sandra, 06.08.2012.
A sad je meni jasno odakle ona uzrečica "maratonski sex" :D
Odgovori
nyxter, 07.08.2012.
Sad mi je jasno zašto se svi toliko trude, i željnu iščekuju olimpijske igre... Gledajući ove statistike, baš sam se zamislio... ako počnem danas trenirati, pa možda bih se mogao negdje ugurati, 4 godine su to... Ljudi, vidimo se... odoh u teretanu! :D
Odgovori
Kewa, 07.08.2012.
Ako mislis da je vredno cekati 4 godine na to....sta da ti kazem? :) Bolje se baci na "vezbanje" u komsiluku. Zamisli da posle 4 godine teretane ne prodjes kvalifikacije!
Odgovori
Perica, 07.08.2012.
Da nije geslo "Coitus, Altius, Fortius "
Odgovori
Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Za ljubav je potrebna izvesna bezazlenost. Ti je imaš. Sačuvaj je, to je dar Božji. Ako je jednom izgubiš nikada je više nećeš povratiti. Rekoh bezazlenost. Samo zavidljivci to nazivaju glupošću. Neka te to ne boli. To nije mana; to je dar Božji. Ti znaš šta ja mislim. Čista duša još nezaražena ni skepsom ni „inteligencijom“.

Rabindranat Tagore

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |