Skrivena kamera - košarkaši Efes Pilsena

Skrivena kamera - košarkaši Efes Pilsena

U proizvodnji jedne naše produkcijske kuće, nedavno smo gledali skrivenu kameru sa premijerom države Srbije, u kojoj je intervju sa njim vodila "novinarka" bez donjeg veša.

Stiče se utisak da je industrija zabave dotakla dno svog postojanja, i da je nemoguće izmamiti reakciju na bilo šta što nije skaradno, i ne iznosi na svetlo dana najprizemnije ljudsko ponašanje. Da li je zaista tako?

Skrivene kamere mogu biti različite: od onih za koje pomislite da je "meta" mogla da umre tokom snimanja od šoka koji su joj osmislili i situacije u koju su je doveli, do sasvim benignih, koje vas nasmeju iz srca.

Jedna od njih je i ova u kojoj su glavni akteri košarkaši Efes Pilsena. Igrače čuvenog košarkaškog tima su odveli na koncert klasične muzike, u cilju jačanja ekipnog duha. Oni nisu baš bili odusevljeni što moraju na taj način da provedu slobodno veče, ali su došli da ispoštuju protokol. Tokom koncerta su više slali sms poruke nego što su slušali muziku. Bilo je očigledno da se dosađuju. Potom je usledilo nešto sasvim neočekivano, zbog čega će osmeh još dugo ostati na licu kako košarkaša, tako i svih onih koji odgledaju ovaj neobičan koncert.

Ovo je svakako još jedan dokaz da ne morate nekoga da stavite u neprijatan položaj da bi skrivena kamera imala efekta. Pa da pogledamo.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Preporučujemo

Poslednji kvizovi

Poslednji postovi

Arhiva članaka

<
2017
>
<
Januar
>
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Poslednji komentari

Misao dana

Postalo mi je jasno kako čovjek umire, i vidio sam da nije teško. Ni lako. Nije ništa. Samo se sve manje živi, sve manje se jest, sve manje se misli, i osjeća, i zna, bogato životno kolanje presušuje, i ostaje tanki končić nesigurne svijesti, sve siromašniji, sve beznačajniji. I onda se ne desi ništa, ne bude ništa, bude ništa. I ništa, svejedno.

Meša Selimović

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru