Skrivena kamera - košarkaši Efes Pilsena

Autor AktuelnostiŽivot i stilSportSvetSve ludosti svetaKošarka

U proizvodnji jedne naše produkcijske kuće, nedavno smo gledali skrivenu kameru sa premijerom države Srbije, u kojoj je intervju sa njim vodila "novinarka" bez donjeg veša.

Stiče se utisak da je industrija zabave dotakla dno svog postojanja, i da je nemoguće izmamiti reakciju na bilo šta što nije skaradno, i ne iznosi na svetlo dana najprizemnije ljudsko ponašanje. Da li je zaista tako?

Skrivene kamere mogu biti različite: od onih za koje pomislite da je "meta" mogla da umre tokom snimanja od šoka koji su joj osmislili i situacije u koju su je doveli, do sasvim benignih, koje vas nasmeju iz srca.

Jedna od njih je i ova u kojoj su glavni akteri košarkaši Efes Pilsena. Igrače čuvenog košarkaškog tima su odveli na koncert klasične muzike, u cilju jačanja ekipnog duha. Oni nisu baš bili odusevljeni što moraju na taj način da provedu slobodno veče, ali su došli da ispoštuju protokol. Tokom koncerta su više slali sms poruke nego što su slušali muziku. Bilo je očigledno da se dosađuju. Potom je usledilo nešto sasvim neočekivano, zbog čega će osmeh još dugo ostati na licu kako košarkaša, tako i svih onih koji odgledaju ovaj neobičan koncert.

Ovo je svakako još jedan dokaz da ne morate nekoga da stavite u neprijatan položaj da bi skrivena kamera imala efekta. Pa da pogledamo.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Život nije širok, ravan tunel bez prepreka kroz koji putujemo neometano, već lavirint prepun staza, kroz koji se moramo probijati, izgubljeni i zbunjeni, svaki čas suočeni sa ćorsokakom. Ipak, ako imamo vere, vrata će se uvek otvarati pred nama, možda ne ona koja smo zamislili, nego ona koja će na kraju biti najbolja za nas.

Arčibald Džozef Kronin

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |