Novi Bermudski trougao

Avion koji  je nestao nakon uzlijetanja s arhipelaga Los Roques, u Karipskom moru, u kome je bio modni mogul Vitorio Misoni ponovo je pokrenuo priče o "kletvi Los Rokesa".

Novi Bermudski trougao

Zanimljivo je kako se područje nestanka naziva novi Bermudski trokut jer je u posljednjih 20 godina tamo nestalo 15 aviona!

Od sredine devedesetih prijavljeno je najmanje 15 incidenata u kojima su se avioni rušili, nestajali ili imali neobjašnjive kvarove dok su putovali između arhipelaga Los Rokes i Karakasa.

Četrnaest ljudi je poginulo 2008. godine, u rušenju aviona koji je leteo na istoj relaciji kao i Misonijev avion, između Los Rakesa i Karakasa. Pronađeno je samo jedno tjelo: olupina nikada.

Serija nesreća  u poslednjoj  deceniji  u kojima su se bez traga gubili avioni i brodovi odgovorna je za glasine i govorkanja o “novom Bermudskom trouglu“: poređenje sa oblašću između Majamija, Bermuda i Portorika je neizbježno zbog reputacije koja ga prati.

Spekuliše se da je možda greška pilota ili oslobađanje metana sa morskog dna dovelo do misterioznog nestajanja aviona i brodova. Nedostatak dokaza koji bi potkrepili barem neku od teorija samo podstiče priču o misteriji  zvanoj novi Bermudski trougao.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Preporučujemo

Poslednji kvizovi

Poslednji postovi

Arhiva članaka

<
2017
>
<
Januar
>
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Poslednji komentari

Misao dana

Pogledajte, svako od nas nosi neku zakrpu. Svakome se primeti gde je šav – nekome na licu, nekome u očima, nekome u glasu! Svi smo mi krpljeni i sastavljani – iz mnogo delova. Mi više volimo život, nego život nas. U tome je stvar! E, a ako ga tako volimo, onda nije red da ga ogovaramo i da mu nalazimo mane. Jel tako?

Duško Radović

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru