Ljubljenje na daljinu - novo oruđe hotera

Ljubljenje na daljinu - novo oruđe hotera

Za sve koji pokušavaju da održe strast u vezi na daljinu stiže pomoć u vidu spravice sa elektronskim usnama koja omogućava zaljubljenim ali razdvojenim parovima da se ljube preko interneta. Iako je osnovna namena nije bila predviđena za hotovanje, već za porodične,

prijateljske i slične poljupce, najverovatnije će steći najveću popularnost među hoterima.

Profesor robotike u Singapuru izmislio je spravu koja liči na malu glavu sa prevelikim silikonskim usnama - Kisindžer (skraćenica od "Kiss Messenger") i predstavio ju je prošle godine na jednoj naučnoj konvenciji u Britaniji. Kisindžer se priprema za komercijalnu prodaju.

Može da se koristi kao sredstvo poboljšavanja komunikacije između ljudi -  rekao je tvorac "Kisindžera Human Samani.

Parovi samo treba da povežu napravu sa kompjuterom pomoću USB kabla, povežu se preko interneta i počnu da ljube silikonske usne koje pokreću senzore koji pomeraju napravicu na drugoj strani "žice". Parovi takođe mogu da gledaju jedno drugo preko ekrana dok razmenjuju poljupce. Specijalni silikonski materijal od koga su usne napravljene nudi "najbolji osećaj", kaže naučnik koji je lično isprobao napravu. Kisindžer još uvek nije spreman za tržište i pored brojnih ponuda zbog etičkih pitanja koja se moraju rešiti.

Ljubljenje je intiman čin tako da je za plasiranje ovog proizvoda potrebno uraditi odgovarajuće studije i istraživanja sa društvene i kulturne tačke gledišta - kaže Samani.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

1 komentara

  •  
    Energy
    27 February 2013

    Ma, nemoj mi kasti!? Da ljubim silikonsku spravicu??? To isto da cini i moj dragan, pa da se gledimo, ha?! Sto mu gromova!

    Odgovori

Preporučujemo

Poslednji kvizovi

Poslednji postovi

Arhiva članaka

<
2017
>
<
Januar
>
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Poslednji komentari

Misao dana

Smatrati sebe boljim od svih, loše je i glupo. To mi svi znamo. Smatrati svoju porodicu boljom od drugih još je gore i gluplje. Ipak, mi često ne samo da to ne znamo, nego u tome vidimo neko naročito dostojanstvo. Smatrati svoj narod boljim od svih drugih to je već gluplje od svega što može da se zamisli. Ali, to ne samo da se ne smatra lošim, nego se slavi kao neka velika vrlina.

Lav Tolstoj

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru