Da se zabavimo: zanimljive mozgalice vol. II

Autor KulturaSvakodnevicaSve ludosti svetaPorodicaHobi

Da biste testirali svoju logiku, odgovorite na pet jednostavnih i pet malo težih pitanja. Evo prilike da testirate sebe i svoje prijatelje u zanimljivom kvizu „Mozgalica No 2“.

Ovo, naravno, nije naučni test logike niti se može smatrati relevantnim u proceni vaših sposobnosti, ali vam jednostavna pitanja garantuju dobru zabavu i vežbu za „male sive ćelije“. Rešenje ćete videti tek kada odgovorite. Ne brzajte, dobro razmislite, imate sve vreme ovog sveta da rešite probleme! Kviz je anoniman i individualni rezultati neće biti objavljeni.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Hrabrost je tražiti istinu i reći je, ne trpeti zakon pobedničke laži i ne dozvoliti da naša duša, naša usta i naše ruke budu eho glupog aplaudiranja i fanatične graje.

Jean Jaures

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |