Zajedničko izdanje člana Beogradskog sindikata i poznatog elektro producenta

Autor AktuelnostiScenaMuzikaEstrada

Gost autor: Dušan Alilomov

Boško Ćirković Škabo, član Beogradskog sinidkata, i Goran Toprek, domaći producent elektronske muzike sa bogatom internacionalnom karijerom, su u četvrtak 9. aprila ozvaničili saradnju, započetu prošle jeseni. Naime, na jutjub kanalu Škabove etikete Magmedia je objavljena pesma „Kidam!”, prva u trilogiji motivacionih za život. U narednim danima će je slediti: numera „Napolju” i dve verzije pesme „Moj dan”.

Svojevrsno maksi singl izdanje će svoju živu premijeru imati već 17. aprila, prvog dana DAfest-a u Valjevu. Beogradska publika će imati prilike da ih čuje 16. maja, na Škabovom koncertu u Klubu Doma omladine Beograda a novosadska 29. maja u klubu Quarter, na nastupu upriličenom povodom obeležavanja rođendana pokojnog Coleta Marića Oldmana.

www.facebook.com/skabobs • www.facebook.com/toprekmusic

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Pretraga
Preporučujemo
Arhiva članaka
Misao dana

Duša nije jabuka: ne možeš je podeliti.

Ivan Sergejevič Turgenjev

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

ΜΕΔΙΑΣ na Fejsbuku
ΜΕΔΙΑΣ na Twitteru

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |