Šamar zbog niskih strasti

06 Aug 2014
Autor Tea
295 pregleda
Šamar zbog niskih strasti

Bila je prevarena, lupila je reditelju šamar kada je shvatila prevaru. Ipak, baš ta scena je promenila čitavu njenu karijeru. Danas kada se postavi pitanje ko je simbol erotičnosti, teško da postoji osoba na planeti koja neće pomisliti na Šeron Stoun.

Uprkos godinama i troje dece, najerotičnija filmska diva uspešno izgledom prkosi godinama. Zvuči neverovatno, ali mada su mnogobrojni lekari uporno pokušavali da je ubede u svoje metode fejsliftinga, ona je izjavila da je jednom prilikom čak bila nagovorena na takav zahvat, ali, kada je pogledala sebe zapitala se šta time dobija, i od njega odustala.

Mora se priznati da sa svojih 55 godina života, Šeron i dalje odiše posebnom seksepilnošću i harizmom.

Nakon više od 20 godina, otkrila je da tokom snimanja čuvenog filma „Niske strasti“ nije bila svesna da će scena ispitivanja u policijskoj stanici postati simbol erotičnosti.

Evo šta je tim povodom rekla u intervjuu koji je dala francuskom nedeljniku „Tela Cable Sat“:

„Reditelj Pol Verhoven me je prešao. On je tražio da skinem bele gaćice jer se navodno primećuju na snimku, ali mi je obećao da se ništa neće videti. Nekoliko nedelja kasnije, kada nam je Pol prikazao gotov film koji je trebalo da bude prikazan u Kanu, videla sam tu scenu i osetila se prevarenom. Ustala sam i lupila mu šamar. Šokirala me je njegova prevara, ali danas znam, da sam bila na njegovom mestu, svakako bih zadržala tu scenu“.

U istom intervjuu je priznala da je taj film promenio njenu karijeru, jer je prema njenim rečima, ona do tada bila obična američka glumica koja je stigla na Kanski festival, a sa Kroazete se vratila kao svetska zvezda. Danas je ponosna na lik koji je tumačila u ovom filmu i smatra da je Ketrin Tramel mnogim ženama pomogla da shvate i osete svoju moć.

I Marsovci i Venerijanke su zaboravili da su sa različitih planeta i da bi stoga, sasvim normalno, trebalo da budu različiti.

Džon Grej - Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru