Kapri torta

19 Aug 2012
Autor Mirjana
3068 pregleda

Kora: 5 jaja, 5 kašika šećera, 5 kašika brašna, 1 vanil- šećer, ½ praška za pecivo. Napraviti dve ovakve kore i podeliti ih po dužini. Umesto kora mogu se koristiti i piškote.

Kapri torta

Voćni fil: Izmiksati 500 gr jagoda i pustiti da proključa sa 5 kašika šećera. Ohladiti.

Vanila fil: Skuvati 2 pudinga od vanile u 7dcl mleka (bez šećera) i ohlađeno izmiksati sa 125 gr maslaca umućenih sa 200 gr šećera u prahu (ohlađeni puding dodavati kašiku po kašiku i ne mutiti dugo).

Čokoladni fil: Istopiti na pari 200 gr. crne čokolade sa malo mleka i maslaca. Ređati kora-čokolada- vanila fil- jagode. Ukrasiti šlagom i čokoladom.

Creative Commons License Zabranjeno je kopiranje članka na druge sajtove bez validnog linkovanja ka originalnom tekstu u skladu sa licencom ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License i prema odredbama Zakona Republike Srbije o autorskim i srodnim pravima ("Sl. glasnik RS", br. 104/2009, 99/2011 i 119/2012). U slučaju neovlašćenog kopiranja bićemo prinuđeni da preduzmemo korake u skladu sa čl. 35 i čl. 36 Zakona o autorskim i srodnim pravima i zatražimo naplatu zakonom propisane nadoknade.

Ostavite Vaš komentar

Ako niste već objavljivali komentare na našem magazinu, komentar će biti objavljen posle moderacije. Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna.

0 komentara

Podelite sa prijateljima

Translate article

Pročitajte slične članke

Prijavite se

Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu:

Medias na Fejsbuku

Medias na Twitteru