Greška

Stranica nije pronadjena
Poslednji članci

Gondola ljubavi ponovo plovi

Da brak nije samo jedna vrsta prevaziđenog ugovora, potvridilo se ovih dana u risanskom akvatoriju, koji je snagom ljubavi probudio Boga sna, Hipnosa, da u gondoli ljubavi tradicionalno isprati u bračne vode dva zaljubljena para.

Rešena misterija porcelanskih lutaka

Poslednjih nekoliko dana, roditelji jedanaest 10-godišnih devojčica u okrugu Oranž u Kaliforniji su živeli u paničnom strahu. Pred svojim ulaznim vratima su našli po jednu porcelansku lutku koja je ličila na njihovo dete.

Kraj raskošne lepote crne Halfeti ruže?

Turska Halfeti ruža je neverovatno retka. Ima oblik obične ruže, ali je boja stavlja na pijedestal posebnosti. Njen cvet je ujednačeno crn, a ima teksturu pliša.

Čudo od deteta, Lenja Šilovski

Nikada nije išao na časove, niti ga je iko podučavao, a ipak je sa samo 4 godine postao najmlađi bubnjar koji je nastupao sa Novosibirskom filharmonijom.

Čudna priča o životu Germana Sterligova

Sa samo 24 godine, kada većina ljudi počinje svoje poslovne karijere, Rus German Sterligov je već bio milioner sa finansijskom imperijom koja je izgradila jaku trgovinsku mrežu između Londona, Njujorka i Moskve.

Ko je zapravo Hogar Strašni?

Hogar Strašni, nadimak koji su deca nadenula svom ocu, Dik Braunu, zbog toga što se ljuti na njih kada mu smetaju dok drema popodne, postao je junak istoimenog stripa koji više od 40 godina uveseljava ljude širom sveta.

Manastir Sv. Georgija Hozevita - Izrael

U maloj oazi smeštenoj u kanjonu Vadi Kelt između brda Judejske pustinje u Izraelu nalazi se pravoslavni manastir Svetog Georgija Hozevita.

Zabavna reciklaža

Ako još uvek mislite da se reciklaža plastične ambalaže može sprovoditi samo organizovano i uz podršku stručnih službi, evo priče koja će to demantovati.

Ludi naučnik Branko Tomović

Čast da igra najznačajnijeg srpskog naučnika Nikolu Teslu u filmu „Ludi naučnik“ (The Mad Scientist) reditelja Majkla Antona, pripala je priznatom glumcu srpskog porekla, Branku Tomoviću.

Gusarska kraljica Teuta

Poslednja ilirska kraljica je imala muško srce u ženskim grudima. Bila je mudrija od zmije i hrabrija od lava, a povrh svega vilinski lepa. Istorija pokazuje da je bila strah i trepet Otranta, ta, zlatooka gusarska kraljica, Teuta.

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |

There was an error in querying database.
Query: *
Error: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)