Greška

Stranica nije pronadjena
Poslednji članci

Hari Poter slavi rođendan

Znamo ga kao dečaka koji je postao slavan i pre nego što je postao svestan svog postojanja. Hari Poter, najpopularniji čarobnjak svih vremena, slavi svoj 34-ti rođendan.

Kako se zaštiti od udara groma

U poslednje vreme, tokom učestalih i jakih oluja koje su zahvatile ceo region, ova misao vam je verovatno mnogo puta pala na pamet, iako statistika kaže da je mogućnost da stradate od udara groma manja od 1: 500,000.

Plutajući ledeni breg se urušio za samo nekoliko sekundi

Kakvu potencijalnu opasnost po brodove predstavljaju plutajući ledeni bregovi koji su se odvojili od pokrivača, nedavno je kamerom zabeležio jedan kanadski bračni par.

Kad na dudu rodi trešnja...

... ili na vrbi grožđe? Na ovogodišnjem TEDxManhattan talk-u, umetnik i zaljubljenik u prirodu koji je dobar deo života proveo na porodičnoj farmi, otišao je korak dalje.

Gondola ljubavi ponovo plovi

Da brak nije samo jedna vrsta prevaziđenog ugovora, potvridilo se ovih dana u risanskom akvatoriju, koji je snagom ljubavi probudio Boga sna, Hipnosa, da u gondoli ljubavi tradicionalno isprati u bračne vode dva zaljubljena para.

Rešena misterija porcelanskih lutaka

Poslednjih nekoliko dana, roditelji jedanaest 10-godišnih devojčica u okrugu Oranž u Kaliforniji su živeli u paničnom strahu. Pred svojim ulaznim vratima su našli po jednu porcelansku lutku koja je ličila na njihovo dete.

Kraj raskošne lepote crne Halfeti ruže?

Turska Halfeti ruža je neverovatno retka. Ima oblik obične ruže, ali je boja stavlja na pijedestal posebnosti. Njen cvet je ujednačeno crn, a ima teksturu pliša.

Čudo od deteta, Lenja Šilovski

Nikada nije išao na časove, niti ga je iko podučavao, a ipak je sa samo 4 godine postao najmlađi bubnjar koji je nastupao sa Novosibirskom filharmonijom.

Čudna priča o životu Germana Sterligova

Sa samo 24 godine, kada većina ljudi počinje svoje poslovne karijere, Rus German Sterligov je već bio milioner sa finansijskom imperijom koja je izgradila jaku trgovinsku mrežu između Londona, Njujorka i Moskve.

Ko je zapravo Hogar Strašni?

Hogar Strašni, nadimak koji su deca nadenula svom ocu, Dik Braunu, zbog toga što se ljuti na njih kada mu smetaju dok drema popodne, postao je junak istoimenog stripa koji više od 40 godina uveseljava ljude širom sveta.

Creative Commons License ΜΕΔΙΑΣ by Vojin Petrović is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License. |

There was an error in querying database.
Query: *
Error: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)